Rólunk

Kik is vagyunk?

Társaságunk közel 15 éve áll ügyfelei rendelkezésére könyvelés és bérszámfejtés, valamint cégalapítás, cégmódosítás területén. Az általunk könyvelt vállalkozások változatos tevékenységet folytatnak, így ellátjuk a legkülönbözőbb területeken működő cégek teljes körű számviteli és munkaügyi feladatait.

Kollégáink közel 20 éves szakmai tapasztalattal, a hatályos jogszabályok naprakész ismeretével állnak ügyfelei rendelkezésére. Munkatársaink között megtalálható regisztrált mérlegképes könyvelő, Bér és TB ügyintéző.

Ügyvédi háttérrel is rendelkezünk, így a vállalkozás indításánál nem csak adózási és indulási tanácsokkal állunk rendelkezésére, hanem a cégalapítás során is segítségére lehetünk.Hogyan csináljuk?


Filozófiánk

Vállalkozni, a mai jogszabályok útvesztőjében eligazodni manapság igen nehéz. A rengeteg papírmunka, adminisztrációs feladat, különböző adatszolgáltatási kötelezettségek sokszor komoly időt és energiát vesznek igénybe, és vonnak el a tényleges tevékenységtől.

Mi a vállalatnál úgy gondoljuk, hogy a gazdasági élet minden szereplője foglalkozzon azzal, amihez a leginkább ért, a vállalkozás adóügyeit pedig bízza arra, aki pedig ebben jártas! Legfontosabb szempont számunkra, hogy pontos szakmai támogatást nyújtsunk a vállalkozásoknak számviteli és munkaügyi területeken.

Amire büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel több éves, tartós kapcsolatot alakítottunk ki.
Fontos számunkra a személyes kapcsolattartás, hiszen a könyvelői feladatok elvégzése egy bizalmi feladat, ennek megfelelően ügyfeleink többségével havi-, negyedéves rendszerességgel találkozunk.

Céljaink

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit adózási, könyvelési és bérszámfejtési területeken teljes körűen ki tudjuk elégíteni.

Legyünk Mi az Iránytűje az adó labirintusában!


Képességeink


Szakmai felkészültség 100%
Mobilitás 80%
Precizitás 100%
Terhelhetőség 90%
Megbízhatóság 100%

Munkatársaink