Szolgáltatásaink / Árak

Társaságunk a könyvelési díjakat egyedileg, az elvégzett munka mennyiségének figyelembevételével állapítja meg. Az árat a bizonylatok mennyisége, az alkalmazottak létszáma, az árbevétel, az Uniós és Unión kívüli ügyletek száma, a bevallások gyakorisága, illetve az egyéb adatszolgáltatási (pl. KSH, stb.) kötelezettségek alapján alakítjuk ki. A havidíjon kívül évente egy havi zárási díj kerül felszámításra az éves beszámoló, adóbevallás elkészítésekor.

Könyvelés

Egyéni és Társas Vállalkozások, Alapítványok, Egyesületek, Nonprofit gazdasági társaságok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. NAV és egyéb hatóságok előtti képviselet, elektronikus adóbevallások készítése.

  Teljes körű könyvelés:

  Elvégezzük cégének könyvelési és adóbevallási feladatait, (egyszeres és kettős könyvvitelt egyaránt), az év végi zárást, és elkészítjük a beszámolót. Képviseljük a vállalkozást a különböző adóhatóságok előtt. Benyújtjuk az adat-, és változás bejelentőket a megfelelő hatóságoknak.

  Házon belüli könyvelés:

  Heti rendszerességgel kijárunk megbízónkhoz, hogy helyben végezzük el vállalkozásának teljes körű könyvelését.

  Főkönyvelői támogatás:

  Házon belüli könyvelését rendszeresen ellenőrizzük, támogatjuk, besegítünk a könyvelésbe. Elkészítjük a bevallásokat és összeállítjuk a beszámolót.

  Kintlévőség kezelés:

  Ügyfeleink igényeinek megfelelő gyakorisággal megvizsgáljuk bevételi számláik pénzügyi rendezettségét, és amennyiben lejárt tartozás mutatkozik, úgy fizetési felszólítást készítünk ennek rendezése érdekében.

Bérszámfejtés

A bérszámfejtést sok vállalkozás vállalaton belül végzi, pedig egy kisebb hiba is súlyos bírságokat vonhat maga után. Bízza ránk a feladatot, hogy a munka sokkal színvonalasabb és rugalmasabb legyen! Szakképzett kollégáink biztos munkaügyi tudással állnak rendelkezésére.

Bérszámfejtés kiszervezés:

Vállaljuk társaságok bérszámfejtési és munkaügyi feladatainak folyamatos ellátását annak érdekében, hogy a vállalat bérszámfejtését szakképzett, széles körű ismeretekkel rendelkező cég irányítása alatt tudhassa.

Bérszámfejtés vezetők részére:

Sok vállalatnál problémát jelent a vezetők, magasabb szintű munkatársak bérszámfejtésének elkülönítése. Diszkrét megoldást kínálunk erre a vezetői bérszámfejtéssel, ahol csak a kiemelt személyek bérét külön kezeljük, és azokat teljes titoktartás mellet tároljuk.

Üzletviteli tanácsadás

Vállalkozás indítási tanácsadás:

Ügyfeleinknek segítünk abban, hogy kiválasszák számukra a legmegfelelőbb vállalkozási-, illetve adózási formát. Ilyenkor minden esetben figyelembe vesszük többek között a leendő vállalkozás profilját, az alkalmazottak várható létszámát, illetve az elérhető profitot, hogy ügyfelünknek a legalkalmasabb cégformát ajánlhassuk.

Ügyviteli tanácsadás:

Ügyfeleinknek segítünk abban, hogy meglévő vállalkozásukat hogyan tudnák minél nyereségesebben működtetni, segítünk az adóoptimalizálásban.

Egyéb szolgáltatásaink

Magánszemélyek éves SZJA bevallása

Iratfutár:

Igény esetén könyvelési anyagáért házhoz megyünk! Pilisvörösvár és környékén előre egyeztetett időpontban kollégánk elhozza Önöktől a könyvelési anyagot, és irodánkba szállítja